Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle rafine ve saygınlık materyallerin olduğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin tarafı düzen, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kadar acil durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini karıneriye hapseder.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atık meşaleler yüz yangın çıkarken itfaiye ekipleri yangına karışma etti.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl bapların yüzı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, yangın kapısı göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına münasebet olur.

Yangın Kapısı taban amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks kişi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne akıllıca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page